Zoekertjes België | De beste datingsite van België


Op deze gratis datingsite staan alle contactadvertenties België. Kijk snel tussen de zoekertjes om in contact te komen met vrouwen voor gratis dating. Hier kan jij jezelf anoniem en gratis inschrijven met een zelfgekozen profielnaam. Ook blijft jouw e-mailadres altijd geheim voor andere leden. Voor wie echt helemaal anoniem wil blijven, bestaat de mogelijkheid om geen foto op het profiel te tonen.

Zoek hier vrouwen bij jou in buurt!

AntwerpenBrusselHenegouwenLimburgLuikLuxemburgNamenOost-VlaanderenVlaams-BrabantWaals-BrabantWest-Vlaanderen

Niewste leden!

{{ profile.name }}

  • Leeftijd: {{ profile.age }}
  • Relatie: {{ profile.relationship }}
  • Stad: {{ profile.city }}
  • Provincie: {{ profile.province }}
Bekijk profiel

Date ervaringen


“Wij (Elisa en Wim) willen jullie echt heel erg bedanken!! Vlak voor de zomer hebben wij elkaar gevonden via jullie website zoekertjes België. We waren beiden op zoek naar gezelschap, eigenlijk niet eens per sé romantisch of een vaste relatie. We zijn beiden enigszins op leeftijd en het is dan niet altijd even makkelijk, om iemand te vinden met wie je een mooie vriendschapsband kunt aangaan. In ons geval was het echter allesbehalve moeilijk. We houden beiden van een spelletje en een gezellig praatje op z’n tijd en spreken wekelijks af om van elkaars gezelschap te genieten. We hebben beiden veel gereisd en dat is nu achter de rug, dus genoeg verhalen om elkaar mee te vermaken! Bedankt voor jullie leuke contacten en het feit dat het ons bij elkaar heeft gebracht! Dankzij zoekertjes België hebben wij een partner voor het leven gevonden.”
- Elisa en Wim


“Mijn naam is Peter en ik ben een week of 4 geleden lid van jullie datingsite geworden. Ik was eerst een beetje sceptisch, je hoort immers zoveel verhalen over online dating. Na een paar dagen begon ik alles een beetje door te krijgen en kwam ik op het profiel van Maria. Onwijs leuke spontane dame, met een nog veel leukere lach. We raakten aan de praat en besloten na een aantal weken elkaar dan eindelijk te ontmoeten. Er was echt meteen een klik!! Ik kan me niet eens herinneren wanneer ik voor het laatst zoveel heb gelachen met een vrouw. Ze heeft een dochter en zoon, eigenlijk voelt het voor mij alsof ik eindelijk de vader ben aangezien Maria geen contact meer heeft met de vader van haar kinderen. Dus ik wilde jullie, zoekertjes België echt bedanken. Zonder jullie had ik haar misschien nooit ontmoet. Dankjewel!”
- Peter en Maria


“Mijn naam is Jean. Ik ben ruim een jaar geleden begonnen met online dating, omdat het voor mij soms moeilijk is om mensen te ontmoeten vanwege mijn beperkingen. Ik ben namelijk vanaf mijn geboorte zeer slechthorend. Hoewel het voor mij niet altijd een hindernis is, blijkt het voor sommigen toch een behoorlijke opgave. Men moet immers gebarentaal kennen dan wel leren, voor velen is dit een lastige opgave en kiezen ze ervoor geen relatie aan te gaan. Via jullie website Zoekertjes België ben ik in contact gekomen met Juliette. Zij bleek een dochtertje te hebben, die op jonge leeftijd ook haar gehoor is verloren. Dit gaf meteen een gevoel van (h)erkenning. We zijn inmiddels al maanden samen, maar wilde via deze weg toch even een bedankje sturen aan zoekertjes België. Fantastisch dat mensen elkaar op deze manier kunnen bereiken! Chapeau!”
- Jean en Juliette